14/01/2020

Op 26 november 2019 heeft Lions Leowardia een wijnproeverij georganiseerd. In samenwerking met Saskia Boomsma zijn er in restaurant het Leven in Leeuwarden heerlijke wijnen geschonken geserveerd met bijpassende hapjes. De opbrengst van deze avond is ten goede gekomen aan de CliniClowns Friesland. Naast dat het een hele gezellige en smakelijke avond was hebben wij na afloop volop bestellingen gedaan en zo een prachtig bedrag bij elkaar weten te halen!

De cheque is op 14 januari 2020 in het Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden uitgereikt aan Chris van Steenbergen, ambassadeur Cliniclowns Friesland. Namen de CliniClowns heeft hij een mooi woord van dank gegeven.  Met deze gift kunnen de CliniClowns meer dagen in zorginstellingen en ziekenhuizen spelen. Zo dragen wij bij aan een stukje vrolijkheid, ontspanning, zelfvertrouwen en kracht, want dat heeft iedereen nodig!

Iliana Kappert (Lions Club Leowardia) en Chris van Steenbergen, ambassadeur Cliniclowns Friesland.