Op 7 juni 2017 liepen ruim 100 vrouwen onder begeleiding van de gidsen van Historisch Centrum Leeuwarden door Leeuwarden. Deze gidsen leidden de vrouwen langs belangrijke plekken van een van de meest inspirerende vrouwen in Friesland: ‘Mata Hari’. Deze wandeling werd door Lions Leowardia georganiseerd ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van Lions International.

Aandacht voor stichting Kindpakket
Met deze wandeling werd aandacht gevraagd voor stichting Kindpakket Leeuwarden. 1 op de 8 kinderen in Nederland kunnen door het lage inkomen van hun ouders niet meedoen aan activiteiten die voor leeftijdgenootjes heel gewoon zijn. Daarom is het Kindpakket opgezet. Het kindpakket is een gezamenlijk initiatief van verschillende gemeenten en de deelnemende fondsen om via één loket, en op een eenvoudige manier, een vergoeding aan te vragen voor binnen- en buitenschoolse activiteiten. Zo kunnen zij volwaardig deelnemen aan de maatschappij.

Kijk hier in het Fotoalbum.