5 oktober 2017
Theater De Harmonie - Leeuwarden

5 Oktober 2017 LEZING: Shift happens, 'deal with it'

Lionsclub Leowardia organiseert voor de derde keer dé lezing die er toe doet!

De wereld verkeert niet in een financiële of economische crisis, maar in een transformatie naar een volgende fase in onze beschaving. Deze transitie raakt iedereen en heeft grote invloed op ons leven en werk. En deze wereld verandert alsmaar sneller. Hoe zie jij de toekomst voor je?  En hoe kun je de technologische revolutie als bedrijf bijbenen? En wat voor soort leiderschap en ondernemerschap hebben we dan nodig?

5 oktober 2017 Ruud Veltenaar @ De Harmonie - Lons Club Leowardia

RUUD VELTENAAR - INSPIRATOR EN BEVLIEGERAAR

Toekomst filosoof, friskijker en bijzonder hoogleraar Ruud Veltenaar neemt ons mee in deze veranderende wereld.  In ‘Shift happens, deal with it’!’ komen verschillende megatrends aan bod die een helder beeld scheppen van onze toekomst. Je wordt op zakelijk en persoonlijk gebied verrast door verhalen over doorbraakinnovaties, nieuwe wetenschappen en technologieën.  Het verandert je visie op de toekomst, de crisis, je werk en op het leven. ‘Shift happens’ belooft jouw visie op de wereld te veranderen!

"Als filosoof en TEDx spreker zet ik mensen aan het denken over hun eigen toekomst in een snel transformerende wereld. In deze context inspireer ik mijn publiek en stimuleer ik persoonlijk leiderschap, innovatief en sociaal ondernemerschap en authenticiteit. Nieuwe inzichten, dogma’s en belemmerende overtuigingen worden kritisch en feitelijk beschouwd. Met een heldere visie en duidelijke agenda voor de toekomst, houd ik mijn publiek een spiegel voor en creëer ik beweging en actie."

                                                                                               ARANKA SINNEMA VAN DUWTJE.COM

"Gedragspsychologie geeft mij een kijkje in de menselijke belevingswereld die anders verborgen blijft. Ik vind het bijzonder en interessant om daarmee gedrag op een positieve manier te veranderen. Als Sociaal Psycholoog heb ik mij gespecialiseerd in groepsprocessen en humor. Naast onderzoek breng ik onze kennis vol enthousiasme over door het geven van trainingen."

No nudge no glory

​Weerstand tegen veranderingen, geen zin om moeite te doen, er zijn 101 oorzaken waarom mensen niet ​meegaan met verandering. Sociaal psycholoog Aranka Sinnema van Duwtje.com neemt je mee in het vakgebied Nudging en geeft een kijkje in de verborgen belevingswereld van de mens. Hoe kun je het gedrag van anderen beïnvloeden, hoe geef je mensen een duwtje in de goede richting, aan welke knoppen kun je draaien om toch je doel te bereiken?  Ze doet dit aan de hand van talloze voorbeelden zodat je direct aan de slag kunt!

 

Wil je je vrienden, familie, collega’s, werknemers of relaties inspireren? Kom dan samen naar dit event en bestel hier je kaarten!

 

Datum

5 oktober 2017

Locatie

Schouwburg De Harmonie, Leeuwarden

Tijdstip

Ontvangst vanaf 19.15 uur, start lezing om 19.45 uur

Entree: 

€ 20,--  en voor studenten € 15,-- 

Kaarten zijn te verkrijgen via https://www.harmonie.nl